Terapeutisk massage

physiotherapy-2133286_640

Massage som omsorg, styrket kropsbevidsthed og for velvære.

Din hud er det sanseorgan som har den største overflade og ved berøring aktiveres mange forskellige følelser. Det kan være alt fra glæde, lyst – og til angst og væmmelse. Din hud og din krop gemmer på mange følelser og gennem blid massage kan du komme i kontakt med dig selv og imødekomme dit, kroppens og hudens ønske om velvære.

Berøringerne i massagen kan være blide strygninger udelukkende for kropsbevidsthed og hud stimulering. Berøringen kan også være mere
masserende sådan, at din hud og dine muskler bliver varmet op, blodcirkulationen forbedres og fremmer transport af ilt og næringsstoffer til dine celler, væv og indre organer.

Massage er modgift mod stress og de stressrelaterede sygdomme som kroppen udsættes for. Gennem massage gendannes den energi, der blev brugt på stress og din krops naturlige lægende proces sættes i gang både fysisk som psykisk.

Du bestemmer massageformen og graden af afklædthed. Massagen kan gives som strygninger udenpå tøjet og den kan gives direkte på huden. Den kan gives mens du sidder i en stol og den kan gives på massagebænken. Aftalen om hvordan laves fra gang til gang og kan ændres af dig undervejs.

Massagen kan bestilles for sig selv eller sammenhængende med en terapiaftale.

Priser:
Der betales via overførsel, to hverdage inden aftalen, eller via mobilpay ved afslutningen af hver aftale. Spørg efter pris hvis du er studerende, ledig eller pensionist.

Terapeutisk massage med efterflg. terapi, individuel: 900 kr.  Varighed 1½ time.
Rabatkort kan købes: 6 gange 1 ½ time for 4800 kr
Ubrugte timer på kort refunderes ikke.

Velvære massage: 400 kr. for 45 – 50 min.
Rabatkort kan købes:  10 gange for 3500 kr.
Ubrugte timer på kort refunderes ikke.

Afbud: skal meldes senest kl. 12 på 2491 7287 dagen før aftalen.
Kommer dit afbud senere skal der betales for aftalen.