Parterapi

couple-690765_640

Parterapi.
Oplevelsen af, ikke at blive mødt i ens behov og længsler ligger ofte bag de frustrationer, som man kan opleve i ens parforhold. Behov og længsler som, for de flestes vedkommende, også har været mangelfuldt imødekommet gennem opvæksten.

Det er ikke helt tilfældigt, at man får disse frustrationer, da de fleste parforhold bygger på en gensidig tiltrækning med ubevidst udgangspunkt i ens forhold til sin mor og far.
På den måde bliver både de positive samt de negative træk, fra jeres barndoms familier, en del af den fællesmængde som I som par skal udvikle jer sammen ud fra.

En af måderne man kan arbejde med disse frustrationer på er, at I begge bevidstgøres om de uopfyldte ønsker og behov som ligger imellem jer og, at I sammen prioriterer og finder måder hvorpå I kan opfylde disse.
I terapien, vil vi derfor arbejde med at udvide jeres kendskab til hinanden. Jeg sætter rammerne for samtalerne og gennem spejling, anerkendelse og empati fylder I det indhold i som skal til for, at I får arbejdet med de væsentlige ønsker og behov i jeres parforhold, med fokus på kærlighed og lidenskab.

Velkommen i min praksis.  Nyvej 4   7300 Jelling  eller Allingvej 55   8600 Silkeborg  Ring og aftal tid på tlf. 2491 7287

Pris:
Der betales via overførsel, to hverdage inden aftalen, eller via mobilpay ved afslutningen af hver aftale. Spørg efter pris hvis du er studerende, ledig eller pensionist.

Parterapi 1200 kr for 1½ time.
Rabatkort kan købes: 4 x 1 ½ time for 4500 kr
Ubrugte timer på kort refunderes ikke

Afbud: skal meldes senest kl. 12 på 2491 7287 dagen før aftalen.
Kommer dit afbud senere skal der betales for aftalen.