Om mig

Birdy Grosen Hylleberg
Psykoterapeut og leder

Uddannelse:
4 ½ årig eksamineret uddannelse som Individuel- og Gruppeterapeut i gestaltanalyse fra Bjødstrup i 2013
Afsluttet med mundtlige og skriftlige eksaminer som bevidner teoretisk indsigt og faglige kompetencer indenfor: gestaltterapi, individual psykoterapi – i gruppe, arbejde med relationer i gruppe, parterapi, kropsterapi i gruppe, arbejde med psykodrama, familieterapi, gruppeterapi og gruppeterapeutiske forløb, familieopstilling, bruge drama og musik som terapeutiske virkemidler, supervisere lederskab i gruppe, arbejde med samarbejde i gruppe og supervisere behandlingsarbejde

Efteruddannelser:
1 årig efteruddannelse i Varig forandring
1 årig træningsuddannelse i Carl Rogers klientcentrerede terapi
1 årig eksamineret (skriftlig) uddannelse i kognitiv terapi
2 ½ årig eksamineret (mundtlig og skriftlig) uddannelse i individuel og parterapi.

Netbaserede kurser med Certificate:
Empathy and Emotional Intelligence at Work v. BerkeleyX 

Andre uddannelser:
Socialpædagog
Diplom i ledelse ved JCVU i Århus.
BUPL Vejle Amts lederuddannelse “10 Trin”.
2 årig kommunal lederuddannelse.
Supervision ved Palle Isbrandt
Har desuden korte samt længerevarende uddannelsesforløb i assertion, gestaltterapi, supervision, systemisk teori/-processer, familieopstilling, sandplay, sorg/krise, konflikthåndtering, Meta kognitiv terapi, anerkendende kommunikation, coaching, wellness massage m.fl.

Andre erfaringer:
Pædagog 1991 til 1995
Institutionsleder 1995 til 2016
Supervision, coaching og vejledning af private samt pædagoger og ledere. Forandringsledelse/-processer. Lederudvikling og lederuddannelse. Har undervist i pædagogik og udarbejdet efteruddannelseskurser i fællesskab med seminarier og konsulenter. Undervisning i psykoterapi og kurser med gestaltanalytisk grundlag.

Anbefalinger:
“Jeg er altid gået fra terapien med følelsen af, at jeg virkelig har fået arbejdet for mig og for at forbedre mit problem. Der er altid noget nyt at tænke over og som jeg så deler med min kæreste. Så bliver vi begge to klogere på hvordan vi ønsker vores liv.”  D.I.

“I have worked with Birdy on a number of occasions, both before and after she completed her education. It has always been extremely rewarding and exciting. She has helped me see new sides of myself and life in general.”
P. Borgesen, Binghamton.

“Birdy er et af de dejligste mennesker jeg kender. Hun er varm, hun har overblik, hun er fagligt dygtig og meget omhyggelig. Hun får mine allerbedste anbefalinger.”
Kirsten Rejmers
Psykoterapeut og ergoterapeut.

Dear Birdy.
Based on my knowledge about you, I would like to give you following recommendation:
“I think that you are a good collaborator who is not only professionally very focused but also inspiring. You have a clear focus on quality and strives for the best. All my best recommendations.”
Regards Palle Isbrandt

Gestaltterapi:
Her, i ultrakort form, bl.a.:
Sammenhængen mellem din psykiske sundhed og hvad der er væsentligt for dig, at realisere i og med dit liv. Hvorledes du gestalter (ordner) sanseindtryk og dine oplevelser så de er dig til gavn. Større viden om hvem du er og hvordan du bærer dig ad med at være det, så du kan vælge at gøre som du plejer eller om du vil lave noget om.
Altså hvad er det du ønsker at give opmærksomhed, så du får et bedre liv?