Individuel terapi

family-619570_640

Individuel psykoterapi foregår som en samtale mellem dig og mig.
Udgangspunktet er den eller de udfordringer som du har brug for at få talt om.

Jeg hjælper dig med at få overblik og få valgt det du føler er det vigtigste for dig at arbejde med i terapien. Det kan være personlige problemer som ensomhed, angst, senfølger efter overgreb, skilsmisse, spiseforstyrrelse, depression, manglende motivation ift. vægttab eller forvirring i forhold nye valg i livet.

Vi kan arbejde med de valg du står i lige nu, så du kan få overblik og afklare dine behov. Vi kan også komme på et besøg i din fortid. Det gør vi for at hente det ind i nutiden som eventuelt står i vejen for dig. Det kan være noget du ikke har fået sagt, noget nogen har bestemt eller måske noget som du ikke har lært og derfor står du nu og mangler det du skal bruge for komme på plads i dig.

Der er mange indgange og arbejdsmetoder i forhold til at arbejde med sig selv i terapi. Sammen finder vi det der er mest givende for dig.

Ring og få en aftale med mig på tlf. 2491 7287 .
Der kan også aftales terapi tider om aftenen og i weekender.

Pris:
Der betales via overførsel, to hverdage inden aftalen, eller via mobilpay ved afslutningen af hver aftale. Spørg efter pris hvis du er studerende, ledig eller pensionist.

Individuel terapi i mine lokaler i Jelling eller i Silkeborg: 700 kr. pr. time.
Individuelle terapier varer en time, med mindre andet aftales.
Rabatkort kan købes:
6 timer for 3.900 kr.
10 timer for 6000 kr.
Ubrugte timer på kort refunderes ikke.

Afbud: skal meldes senest kl. 12 på 2491 7287 dagen før aftalen.
Kommer dit afbud senere skal der betales for aftalen.