Varig forandring – et basiskursus med fokus på din personlige udvikling. Online.

Varig forandring – et basis kursus med fokus på din personlige udvikling. 

Som psykoterapeut, leder og underviser bruger jeg mine kompetencer til at hjælpe dig til at hjælpe dig selv indenfor personlig udvikling. 

Jeg arbejder med voksne, unge og børn. Med familier, par og grupper. 

I dette online kursus vil fokus dog være din personlige udvikling – varig forandring – uanset dit udgangspunkt. Om det er ubeslutsomhed, dårlig selvværd, angst, stress, manglende mål, frigørelse mm så udvikler vi derfra hvor du er 😍

Online kurset er til dig som ønsker personlig udvikling….. ift arbejde er kurset især godt til dig der har relationsarbejde – leder, socialrådgiver, pædagog, Sosu og mange flere. 

(og måske ønsker du at blive psykoterapeut …..så er dette kursus adgangsgivende til den uddannelse på Gestaltuddannelser.dk).

Det er et intensivt forløb, så der er online undervisning fra kl. 19.00 – 20.00 disse dage:
d.14. 15.  17.  18.  20.  21.  23.  24. Sep.

Du vil altså blive undervist online i en facebookgruppe disse 8 x 1 time og du får opgaver som du selv skal arbejde med mellem de 8 lektioner. 

Dine besvarelser sender du som billeder til mig undervejs og det er også den dokumentation der skal til for at du får bevis på deltagelsen efter den 8. lektion.

Kan du ikke deltage på det tidspunkt hvor jeg er online med undervisningen vil du kunne se en optagelse af det når du får tid.

Dog skal alle lektioner være gennemført inden d. 1. oktober. Herefter tager jeg dem ned igen.

Normal pris for dette kursus er 1995 kr. Intro pris er denne gang 475 kr for hele kurset.

Kursus indholdet er gennemprøvet i mere end 30 år. Det nye er, at kurset afvikles online. Derfor får du det til intro pris denne gang.

Hvis du har spørgsmål vedr. kurset kan du sende mig en mail på birdygrosen@me.com 

Og ønsker du at deltage sender du mig en mail på birdygrosen@me.com så vil jeg sende dig kontonummer og et link til facebook gruppen. 

Kærlig hilsen

Birdy Grosen Hylleberg

Psykoterapeut og leder